fenix8
last minute
Miejscowość: chrzanów, olkusz, kraków
Samochód: Punto 1.2 LPG
|
|
Poza ceną, 99 zł? pytam, bo jestem bardzo mało wymagający, byle grało, nie mam uprzedzeń do chińskich marek itp, za to czerwone podświetlanie jest wymagane u mnie
-------------------- Rzeczy niemożliwe wykonuje od razu, cuda zajmują mi trochę czasu
UKP Team Południe 1.1 mix - dawca do rwd in progress
Punto 1.2 mpi 75KM LPG on board
West Coast Custom Fenix Garage (by Ortes)
|
chris2233
kierowca
Miejscowość: Szczecin
Samochód: Seat Cordoba 95'
|
|
> Poza ceną, 99 zł? > pytam, bo jestem bardzo mało wymagający, byle grało, nie mam uprzedzeń do chińskich marek itp, za > to czerwone podświetlanie jest wymagane u mnie
Wszystko marki Clarus to dno.
|
daro89
kierowca
Miejscowość: Bielsko-Biala
Samochód: SZampańska Brava
|
|
To już lepiej zainwestuj w coś używanego a markowego do 100zł naprawdę już znajdziesz _
|
fenix8
last minute
|
|
> To już lepiej zainwestuj w coś używanego a markowego do 100zł naprawdę już znajdziesz _
proszę o przykład radia markowego, do 100 zł z czerwonym podświetleniem, obsługującego mp3 z kart sd lub pena, niedużej mocy, bo ja zielony jestem w temacie
tak jak piszę, czerwone podświetlanie, bez jakiś białych dodatków itp
-------------------- Rzeczy niemożliwe wykonuje od razu, cuda zajmują mi trochę czasu
|
daro89
kierowca
Miejscowość: Bielsko-Biala
Samochód: SZampańska Brava
|
|
No to czytnika kart nie znajdziemy ale CD z możliwością odtwarzania mp3 jak najbardziej
|
fenix8
last minute
|
|
miałem, i niestety średnio się sprawdzało na drogach po których jeżdżę... może dlatego, ze to było Sony...
no to zwiększamy cenę do 200 i dalej te same wymagania
|
oxy999
kierowca
Miejscowość: Polska > śląskie > Bytom > Mie...
Samochód: VW Golf III Variant 1,9TDI 1Z....
|
|
> miałem, i niestety średnio się sprawdzało na drogach po których jeżdżę... może dlatego, ze to było > Sony... > no to zwiększamy cenę do 200 i dalej te same wymagania prosze: http://allegro.pl/deh-2220ub-czerwony-na-gwarancji-krakow-i1578572889.html
dołóż jeszcze 50 i masz nowego pionieera http://allegro.pl/2011-pioneer-deh-2300ub-cd-mp3-usb-aux-rca-gw24-i1575928966.html
a najlepiej przeznacz kasiore na mnie
-------------------- Kontakt:
gg: 2933371
mail: oxy999@gmail.com
kom: 514 227 015
Pozdrawiam Oxy ^^
|
fenix8
last minute
|
|
i mają coś, co do mnie nie przemawia... białe litery... :/
|
Kamilx
zielony listek
Miejscowość: Rybnik
Samochód: Astra G x16szr
|
|
> Poza ceną, 99 zł? > pytam, bo jestem bardzo mało wymagający, byle grało, nie mam uprzedzeń do chińskich marek itp, za > to czerwone podświetlanie jest wymagane u mnie
Powiem tak nie ma tragedii z tym radiem, mam je 3 dni, gra w miarę ok. Ma parę minusów ale da się z nim życ. Szybciej miałem pionnera deh 2900. Wiec wiem jaka jest różnica w jakości dźwięku. Pionner grał lepiej ale te cos biedronkowe obleci. No i jeszcze ta cena 99zł i 2 lata gwarancji. Hmm chyba warto zaryzykowac. Ja zaryzykowałem i nie żałuje.
Pozdrawiam
-------------------- Astra G X16szr
|
ferdynand
kierowca
Miejscowość: miasto seksu i biznesu :) (woj...
Samochód: Suzuki Jimny
|
|
> Powiem tak nie ma tragedii z tym radiem, mam je 3 dni, gra w miarę ok. > Ja zaryzykowałem i nie żałuje.
Hmmm,
"mam je 3 dni i nie żałujęi..." to jest na prawdę miarodajna opinia... 
Nic tylko brać, w końcu banknoty 100 złotowe leżą na ulicy.
-------------------- ...........Ferdek.................
Suzia Jamnik wszędołaz
|
elgritone
kierowca
Miejscowość: Beskidy
Samochód: Stilo JTD
|
|
> Hmmm, > "mam je 3 dni i nie żałujęi..." to jest na prawdę miarodajna opinia... > Nic tylko brać, w końcu banknoty 100 złotowe leżą na ulicy.
ale o co Ci chodzi? napisał, że gra jak gra i mu pasuje za tą cenę... za dwa tygodnie, albo za miesiąc zacznie grać inaczej? kupił, założył, pasuje mu czyli jest ok. co ma do tego 3 dni? jak coś się będzie działo, zaniesie do sklepu i po sprawie.
-------------------- stilo
|
OlekBartek
mistrz kierownicy
Miejscowość: Włocławek
Samochód: Lanos 1.6 16v
|
|
> Powiem tak nie ma tragedii z tym radiem, mam je 3 dni, gra w miarę ok. Ma parę minusów ale da się z > nim życ. Szybciej miałem pionnera deh 2900. Wiec wiem jaka jest różnica w jakości dźwięku. > Pionner grał lepiej ale te cos biedronkowe obleci. No i jeszcze ta cena 99zł i 2 lata > gwarancji. Hmm chyba warto zaryzykowac. Ja zaryzykowałem i nie żałuje. > Pozdrawiam
Ja niestety nie zdarzylem go kupic.A idealnie by pasowalo do lanosa dziewczyny.No coz moze za jakis czas znowu bedzie cos podobnego w ofercie.
-------------------- Jestem normalny ,czyli dla wielu inny...
Srebrny Lanos 1.6 16V LPG
Czarny Seat Cordoba 1.9TDI
|
Kamilx
zielony listek
|
|
> Hmmm, > "mam je 3 dni i nie żałujęi..." to jest na prawdę miarodajna opinia... > Nic tylko brać, w końcu banknoty 100 złotowe leżą na ulicy.
Tak samo nie leża 200zł............ banknoty na ulicy. Do słuchania radia i mp3 jest ok. I tylko tyle. Jak na 99zł to jestem mile zaskoczony.
|
Kamilx
zielony listek
|
|
> Ja niestety nie zdarzylem go kupic.A idealnie by pasowalo do lanosa dziewczyny.No coz moze za jakis > czas znowu bedzie cos podobnego w ofercie.
Zobacz w innych biedronkach u mnie jeszcze jedno jest. Kupiłem przedostatnie.
Pozdrawiam
|
Echuu
mistrz kierownicy
Samochód: Honda Civic FK2
|
|
mam poprzedni model ten bardziej kwadratowy z białym podświetleniem od roku i działa, nie można się do niczego przyczepić
do tego mam to spięte z głośnikami sony xplod i dźwięk jest miodny, prawda jest taka że jak jest CYFROWA metoda zapisu to nie ważne czy to odtwarza toster czy Clarion XXLWTFPWN za gazilion złotych - na tych samych głośnikach dźwięk będzie dokładnie taki sam
-------------------- Honda Civic VIII 'UFO' FK2 (R18A2) 1.8 iVtec Executive
|
Piotr_M
mistrz kierownicy
Miejscowość: Łódź i okolice ;)
Samochód: Chevrolety dwa
|
|
> prawda jest taka że jak jest > CYFROWA metoda zapisu to nie ważne czy to odtwarza toster czy Clarion XXLWTFPWN za gazilion > złotych - na tych samych głośnikach dźwięk będzie dokładnie taki sam
Poprawiłeś mi humor na resztę dnia. Dziękuję!
-------------------- Piotr_M
BYKOM STOP! - szanuj tych, którzy czytają Twoje wypowiedzi...
|
ferdynand
kierowca
Miejscowość: miasto seksu i biznesu :) (woj...
Samochód: Suzuki Jimny
|
|
> prawda jest taka że jak jest > CYFROWA metoda zapisu to nie ważne czy to odtwarza toster czy Clarion XXLWTFPWN za gazilion > złotych - na tych samych głośnikach dźwięk będzie dokładnie taki sam
No popatrz, popatrz jacy ci ludzie na całym świecie są głupi! Kupują radia za niejednokrotnie grubą kasę a nie wiedzą, że można za grosze kupić Chinski sprzęt o "podobnej jakości" w Biedronce? Szkoda, że nie czytają naszego kącika bo przejżeli by pewnie na oczy.
-------------------- ...........Ferdek.................
Suzia Jamnik wszędołaz
|
manfred
zielony listek
Miejscowość: Sosnowiec
Samochód: Uno & Uno & Uno
|
|
> Poprawiłeś mi humor na resztę dnia. Dziękuję!
moge wyciagnac clariona od siebie z auta i zamienic z biedronkowym u echa
wiesz jak sa mocowane fabrycznie glosniki w uno ??
pomijam fakt ze sa to 10 , ale mozna dodac dystanse i upchniesz 13 jak u echa
co nie zmienia faktu ze ani jeden glosnik z 4 nie ma komory do tego mocowanie ich jest tylko troche sztywniejsze od reki
co innego jak bys sie postaral wygluszyl drzwi , zabudowal konkretne zestawy no to faktycznie bedzie roznica przy biedronkowym
ale do zwyczajnego sluchania muzyki czy wiadomosci ludzie nie potrzebuja kupowac clariona czy alpina
-------------------- Uno 1.4 i.e.S Uno 1.0 fire Uno 899
|
OlekBartek
mistrz kierownicy
|
|
> Zobacz w innych biedronkach u mnie jeszcze jedno jest. Kupiłem przedostatnie. > Pozdrawiam
Dupa zbita.Bylem w 2ch i nie ma juz .
|
fenix8
last minute
|
|
> Dupa zbita.Bylem w 2ch i nie ma juz .
wysłać CI pocztą, u mnie jeszcze są i ciągle się zastanawiam czy iść po nie czy nie... bo mam działające radio... ale na cd i do tego zielone...
Edytowany przez fenix8 (28/04/2011 21:38)
|
OlekBartek
mistrz kierownicy
|
|
> wysłać CI pocztą, u mnie jeszcze są i ciągle się zastanawiam czy iść po nie czy nie... bo mam > działające radio... ale na cd i do tego zielone...
Hmmm ciekawa opcja,tylko musialbym sie dowiedziec czy w razie jakiejs awarii bede mogl normlanie zwrocic to radio w swojej biedronce.Bo pamietam chyba nawet tutaj na AK byl temat,ze jakis oddzial sklepu nie chcial przyjac zepsutego sprzetu,ktory zostal kupiony w innym miescie(siec sklepu ta sama). Wiec chyba jednak podziekuje(naprawde za chec pomocy).Ale juz kit poczekam,az u mnie znowu gdzies cos podobnego w markecie rzuca
|
elgritone
kierowca
Miejscowość: Beskidy
Samochód: Stilo JTD
|
|
> zwrocic to radio w swojej biedronce.Bo pamietam chyba nawet tutaj na AK byl temat,ze jakis > oddzial sklepu nie chcial przyjac zepsutego sprzetu,ktory zostal kupiony
chodziło o Lidla, jak jest w Biedronie..
-------------------- stilo
|
rg15
mistrz kierownicy
|
|
> do tego mam to spięte z głośnikami sony xplod i dźwięk jest miodny, prawda jest taka że jak jest > CYFROWA metoda zapisu to nie ważne czy to odtwarza toster czy Clarion XXLWTFPWN za gazilion > złotych - na tych samych głośnikach dźwięk będzie dokładnie taki sam
No proszę Cię... Mam w domu Odtwarzacz CD Denona z przetwornikiem 20 bitowym i gra trochę lepiej niż manta na tych samych głośnikach
|